Deljenje

  

 

ИЗБОР ЗА НАЈЛЕПШУ МАМУ У ШУМАДИЈИ

9 мама које су ушле у финале

 

Коначан списак сабраних гласова читалаца сајта и Жирија Лепе Шумадије. Ово је 8 мама које су ушле у финале "Бирамо најлепшу маму у Шумадији".

 


ПРВА НАГРАДА

Седмодневно зимовање за породицу на Копаонику у ексклузивном хотелу "MOUNT", www.hotelmount.com и 50.000 динара.

Хотел MOUNT је конципиран по узору на светске трендове. Концепт хотела MOUNT је такав да обједињује врхунску услугу са етно архитектуром и пријатним ентеријером који одишу топлином. Топли тонови, уникатна израда намештаја, детаљи од дрвета и кованог гвожђа, стварају амбијент удобности, опуштености и домаће атмосфере. Плазма телевизори, одлични saraund системи, директна телефонска линија и најбржа wireless интернет веза у свакој соби, омогућавају вам да останете у току са свиме што вам је важно. Бежичне тастаруре и преглед на плазма ТВ-у, сурфовање интернетом учиниће изузетно пријатним. Комфорни гардеробни ормани, мини кухиња са баром, функционална и добро опремљена купатила је оно што ће учинити Ваш боравак још пријатнијим. Сви апартмани одишу топлином што пружа додатни утисак пријатне домаће атмосфере. Хотел је првенствено намењен вишедневном боравку и припреми спортских екипа. Хотел MOUNT, поседује 13 апартмана.

Ресторан: У склопу Хотел MOUNT налази се и ресторан домаће кухиње на два нивоа, са укупно 90 места. У хотелу MOUNT дочекаће вас срдачно и љубазно особље, које ће ваш боравак учинити још пријатним.

Телефон за информације: 036/5471-385, 062/471-385.


  
ДРУГА НАГРАДА

Породични викенд у ексклузивном хотелу "Solaris Resorts", www.solarisresort.com у Врњачкој Бањи и 30 000 динара.

"Solaris Resorts" је модерно опремљен хотел у туристичкој понуди Врњачке Бање који поседује 4 звездице. Смештен је у мирном делу бање, у непосредној близини бањске променаде. Амбијент одише комфором, пријатношћу и уметничким шармом који госте неће оставити равнодушним. "Solaris Resorts" нуди луксузне апартмане и породичне собе са елегантним ентеријером, ресторан "Бибер", аперитив бар, wellness центар, салу за семинаре, сопствени наткривени паркинг простор и дечију играоницу "Звончица". Пратећи савремене токове, Соларис је креирао разноврсне садржаје у оквиру relax & wellness зоне. У највећем wellness центру очекује Вас јединствена хладна соба, финска и руска сауна, слана соба, jacuzzi, топле клупе, турско купатило, мрвљени лед, арома тушеви и тропска киша. Хотел "Solaris Resorts" поседује два отворена базена, од којих је један јединствени biodesign базен који поседује своју пешчану плажу. Други базен је са баром у води, у ком се гости могу опустити и уживати уз велики број освежавајућих коктела. Најсавременија конференцијска сала, капацитета 180 места, простире се на 200м2 и чини идеалан простор за организацију разних врста семинара, конференција и радних састанака. "Solaris Resorts" је идеално место за одмор, опуштање и уживање. Љубазно, професионално и услужно особље пружа услугу мерену највишим светским стандардима.ТРЕЋА НАГРАДА

Породични викенд у вили "Византија" на Златибору,www.vilavizantija.rs и 20 хиљада динара.

Вила Византија је модеран објекат који је намењен за прави одмор и уживање њених посетилаца. Мир, приватност, љубазност особља и још много тога је оно што краси нашу вилу Византију и оно што ће учинити Ваш одмор и боравак код нас веома пријатним и релаксирајућим. Вила Византија се налази на ексклузивном месту, 100 метара од центра Златибора, у непосредној близини аутобуске станице. Због свог окружења и позиције представља право место за Ваш одмор и рекреацију.Удобне и простране собе и апартмани праћени квалитетним ентеријером и технолошком опремом чине Вилу Византију једним од бољих смештаја у центру Златибора.Вила Византија располаже са укупно 32 лежаја (28+4) који су распоредјени на двокреветне и трокреветне собе, двокреветне и трокреветне студио апартмане и на апартмане са одвојеним спаваћим собама.Све собе садрже терасу, ТВ са кабловском телевизијом и сопственим купатилом, као и фрижидер и индукциону плочу.Бесплатан Wи-Фи је доступан у целом објекту.Паркинг простор је обезбеђен за све госте виле. У склопу виле налази се и центар масаже и неге лица и тела "Harmony & Beauty"


 

ПРАВИЛА:

Финале такмичења "Бирамо најлепшу маму Шумадије"  почиње 18. децембра  2018.године у 21ч и траје до 18. јануара 2019. у 21ч.

Гласање се врши уласком на сајт и кликом на одређену фотографију по систему „један улаз један глас“. У финале се пласирало 9 кандидаткиња.

Напомена: Све маме које су послале своје фотографије редакцији Лепа Шумадија уступају право објављивања, публиковања и преношења ауторских права фотографија својим медијским партнерима, као што је и објављено у позивном конкурсу).

Најбоље жеље, 
Редакција Лепе Шумадије

 Чланови жирија:

  • Мерима Његомир, естрадна уметница
  • Живорад Жика Николић, водитењ
  • Проф. др. Срђан Ђорђевић, редовни професор Правног факултета
  • Проф. Ненад Пешић (председник) професор у Првој техничкој школи
  • Љубинка Рашковић, власник ресторана "Бибилиотека код Милутина"
  • Проф. Небојша Радишић, шеф дописништва "Блица" за Шумадију
  • Драгомир Илић. шеф дописништва листа "Курир"
  • Милош МИтровић, привредник
  • Иван Гавриловић, певач
  • Глас читалаца "Лепа Шумадија"

 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА: Најлепше фотографије прелепе Шумадије.
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТИ: Најбољи рецепти култног шумадијског ресторана "Библиотека код Милутина"