Deljenje

Србија и медији одушељени акцијом Бирамо најлепшу маму у Шумадији

МЕДИЈСКИ БУМ ЛЕПЕ ШУМАДИЈЕ

Сви водећи медији извештавали су о двомесечној акцији Бирамо најлепшу маму у Шумадији. Акција се организује и за 2019.годину

 

Најтиражнији дневни листови код нас „Курир“ и „Блиц“ као и један од најчитанијих портала „Телеграф“ дали су велики публицитет нашој наградној акцији Бирамо најлепшу маму у Шумадији и победници Ани Спасић, мајки шесторо деце. Сви ови текстови нашли су се у  врху читаности, а неки су били убедљиво и најчитанији у дану објављивања.

Емисија „Жикина Шареница“ била је све време избора са нама, гостовале су све финалистикиње, а у суботу 26.јануара у овој најгледанијој емисији у свом жанру уручене су награде победницама: Ана Спасић из Крагујевца прво место, такође Крагујевчанки Наташа Крсмановић друго и трећепласираним Дијани Мартиновић из Горњег Милановца и Данијели Јовановић из Младеновца. Специјални гост „Жикине Шаренице“ и Лепе Шумадије била је др Славица Ђукић Дејановић, министар без портфеља задужен за демографску и популациониу политику Владе Републике Србије.

Министар Дејановић је уручила је награде заједно са  Биљаном Миленковић, генералним  директором ексклузивног хотела „Моунт“ са Копаоника и чланом колегијума Лепе Шумадије. Овај прилог гледало је чак 1, 2 милиона гледалаца према истраживању агенције ABG Nielsen.

 

Прилог о победницама избора снимала је и ТВ Прва, а о нашој акцији извештавали су и градски медији- телевизије и портали у Младеновцу, Крагујевцу, Горњем Милановцу... Нашу акцију подржали су и многи познати људи из света музике, професори универзитета, привредници, новинари...

Коментари су заиста сјајни.

Највише је хваљена сама идеја, њена масовност, стечена популарност, а сама чињеница да победнца има шесторо деце изазвала је, новинарски речено, прави бум у српској штампи.

Наравно, и прелепа профосорка Наташа Крсмановић добила је одличне  критике као и Дијана и Данијела, које су поделиле треће место. Пред Вама су коментари, насловне стране, принтскиринови емисија више него успешне акције Бирамо најлпешу маму у Шумадији.- која ће бити организована и за 2019.годину.


У понедељак 28. јануара у јутарњем програму "Код Јоване и Срђана" објављен је сјајан прилог наше суграђаннке Наташе Лазаревић.


Наши гости била је и екипа култне емисије  "Експлозив" са ТВ Прве, који са је снимила прилог о нашој акцији

 


 За време трајања акције забележено је преко пола милиона галсова читалаца сајта првог интернет магазина у Шумадији- Лепа Шумадија и пратиоца наше ФБ странице

Хвала Вам!

Редакција Лепе Шумадије

 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА: Најлепше фотографије прелепе Шумадије.
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТИ: Најбољи рецепти култног шумадијског ресторана "Библиотека код Милутина"