Deljenje

ХИТ ПРИЧА! На отварању најмодернијег клизалишта у Шумадији гости украли 61 клизаљку

КЛИЗАЉКА "ЗА ПОНЕТИ" !

Брука! Најсавременије клизалиште у Шумадији, са „синтетичким ледом“, које је отворено у недељу, већ након велике церемоније је „осакаћено“ због невероватне крађе коју су починили сами гости, који су украли сваки пети пар клизаљки

фото: Са отварања клизалишта

Компанија "Рапид Бобожовић КГ“ је наиме, одложио пун капацитет рада за недељу дана зато што су људи, којих је било на стотине, и који су имали прилику да бесплатно испробају клизалиште, власника „ојадили“. Док се „заборавни гости“ не јављају, газда им поручује „вратите их сами да вас не хапси полиција“.

фото: Најсавременије клизалиште из Русије


Како каже Жељко Божовић власник клизалишта „Рапид Божовић КГ“ украдено је 30 пари и један комад клизаљки.
-Клизалиште је отворено у недељу, 3. фебруара, и било је много људи. Ми имамо 150 пари клизаљки. Узети су најуктаелнији бројеви, од 36 до 42. Те клизаљке носе жене и деца. Дошли су на прославу отварања клизалишта које сам уложио 180.000 евра. Пар клизаљки кошта од 30 па до 100 евра. Моја штета је око 1.500 евра. Али није све у новцу, него је проблем то што клизалиште од самог дана отварања не може да ради како треба због крађе- каже Божовић

фото: власник Жељко Божовић

Наручио сам их из Русије, поново, и треба да стигну. Надам се да ће све бити готово до понедељка. Зато сада ових дана имам проблем јер долазе људи, и хоће да се клизају, али немам клизаљке. На пример, бој 39 имам само један пар. Остали су украдени. Нисам пријавио полицији, мада је све покривено са 12 видео камера. Позвао сам све који су клизаљке можда „случајно однели“, да их врате. Рок је викенд. Уколико се то не догоди, ја ћу онда да поднесем пријаву полицији, и на основу снимака ће вероватно бити пронађени људи који су их однели, каже Жељко Божовић.

фото: Клизаште у Крагујевцу на отварању

Ово је клизалиште је направљено у Русији, и спада међу најсавременија у свету. Покривено је синтетичким ледом, и радиће преко целе године. Отворено је уз помоћ људи из Русије, биле су девојке које су увеличлале цео догађај са ватром, и познати хокејаши. Остаје недоумица и какав је био мотив онога ко је однео не пар, већ једну клизаљку, док је другу оставио? 

Сава Миленковић


 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА: Најлепше фотографије прелепе Шумадије.
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТИ: Најбољи рецепти култног шумадијског ресторана "Библиотека код Милутина"