Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/?id=http%3A%2F%2Fwww.lepasumadija.rs%2Fjoomla16%2Findex.php%2Fdj-g-dj-i%2F276-sli): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/lepasuma/public_html/joomla16/plugins/content/fastsocialshare/fastsocialshare.php on line 173
Deljenje

Слика коју је твитовао Новак Ђоковић рад је Крагујевчанке Ане Петровић

ЊЕГОВА ЉУБАВ ПРЕМА СРБИЈИ НЕМА ГРАНИЦЕ!

Емотивни Ноле СНАЖНОМ ПОРУКОМ запалио друштвене мреже!

Најбољи тенисер света ужива у сваком моменту који проведе у својој домовини.
Ноле не крије да се нигде на свету не осећа тако добро као код своје куће.Његова емотивна порука најбоље говори колико је уживао током одмора у Србији.

"Велико је задовољство провести квалитетно време у Србији са фамилијом, пријатељима и народом. Хвала ти драга Србијо што у мени изазиваш позитивне емоције када год те посетим", написао је на Твитеру Ђоковић.
Иначе притом је велики тенисер објавио слику крагујевачке уметнице Ане Петровић, која је осликала Мећавник Емира Кустурице својим радовима.


Ана Петровић је завршила Факултет примењених уметности и дизајна у Београду. Као прави примењени уметник, оплемењује четком и бојом намештај, модни аксесоар и одевне предмете. Мећавник Емира Кустурице је добио шарм, топлину и незаборавну димензију романтике захваљујући Аниним радовима. Њена инспирација је љубав која исијава са сваког осликаног предмета и слике

Д. Илић


 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА: Најлепше фотографије прелепе Шумадије.
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТИ: Најбољи рецепти култног шумадијског ресторана "Библиотека код Милутина"