Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/?id=http%3A%2F%2Fwww.lepasumadija.rs%2Fjoomla16%2Findex.php%2Fr-p-r-z%2F122-l-p-ic-u-v-sci-srbi): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/lepasuma/public_html/joomla16/plugins/content/fastsocialshare/fastsocialshare.php on line 173
Deljenje

 

ЛЕПОТИЦА У ВОЈСЦИ СРБИЈЕ

 

Прелепа Тина Стојковић је стрелац у Војсци Србије. Када није у униформи може да буде на свим насловницама


 Када је Тина Стојковић пре три године ступила у Војску Србије ступила у Војску Србије, остварила је своје дечје снове, док се одрастајући по Београду играла пластичним шушкама и пиштољима.

-Овај позив одабрао је мене, а не ја њега. Некако је дошло природно, само од себе. Волим своју државу Србију, њен историју. Ова земља је дала много јунака и много светлих случајева патриотизма- каже Тина, рођена 1989. године у Београду. За свој посао истиче да буди позитивне осећаје, љубав према Отаџбини са једне, али и осећај сигурности са друге стране. Према њеним речима „није јој било тешко да се уклопи у служби за коју је потребна физичка спремност и која је по неком неписаном правилу везана за мушкарце“. -По мени је то погрешно, јер искуство каже да и жене могу равноправно да обављају такозване „мушке послове“. Једнако добро као и мушкарци- каже Тина.

А.С

 


 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА: Најлепше фотографије прелепе Шумадије.
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТИ: Најбољи рецепти култног шумадијског ресторана "Библиотека код Милутина"