Deljenje

 Ово је победник нашег избора Бирамо најлепшу маму у Шумадији

АНА УЖИВА У МАТЕРИНСТВУ! 

Ово је победник "Бирамо најлепшу маму Шумадије". Прелепа Ана Спасић рођена је 26. априла 1981.године у Крагујевцу. Са својим супругом имају шесторо деце и они су доказ да је љубав према породици изнад свега и да и у Србији породице са много деце могу бити итекако срећне и успешне

 

У својој 37-ој години и после шест порођаја Ана Спасић, која је својом пријавом подржала пројекат Лепе Шумадије Бирамо најлепшу маму Шумадије прелепо изгледа. По занимању је економиста и радила у „Home plus“ као продавац петнаестак година. Сада је на другом радном месту, посла у совјој струци нема. Али о темитој теми данас нећемо, мада држава треба озбиљно да се позабави оваквим женама и породицама. - Живот у великој породици је врло занимљив. Сви нас питају како све постижемо, али уз добру организацију супруг и ја све успемо да урадимо. Супруг ради хуман посао, техничар је у Заводу за хитну медицинску помоћ. Деца су успешни и добри ђаци - каже Ана. 

Најстарија Милица похађа први разред Друге крагујевачке гимназије и одлична је атлетичарка атлетског клуба „Раднички“. Теодора је осми разред основне сколе. Талентована је сликарка и похађа часове ликовне уметности крагујевачког Дома омладине и притом тренира атлетику исто као и њене сестре Анастасија, Марија и већ поменута Милица. Анастасија је музички надарена, завршила је три разреда ниже музичке школе. Похађа шести разред основне школе. И још један мали ђак Марија Спасић, одлична је ученица сада трећег разреда. Ђурђија има три године. 

-Ђурђија своје друштво проналази у вртићу „Полетарац“. Гаврило је најмањи, тренутно своје време проводи са мамом све док не дође тренутак да и он крене у вртић - прича нам поносна мама.

.А.С.


 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА: Најлепше фотографије прелепе Шумадије.
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТИ: Најбољи рецепти култног шумадијског ресторана "Библиотека код Милутина"