Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/?id=http%3A%2F%2Fwww.lepasumadija.rs%2Fjoomla16%2Findex.php%2Fr-p-r-z%2F193-r-gu-vc-n-djin-p-b-djil-n-elite-model-look): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/lepasuma/public_html/joomla16/plugins/content/fastsocialshare/fastsocialshare.php on line 173
Deljenje

Крагујевчанка која је једина победила на „Elite model look“

СРПСКА ЖИЗЕЛ НИКАДА ЛЕПША

Иако је прошло шеснаест година откако је победила на елитном такмичењу  позната манкекенка Ана Михаиловић се и даље бави манекенством. Успела је да освоји модне писте и живи праву модну бајку.


 


Њен пут ка модном врху почео је још 2002. када је победила на светском такмичењу " Elite model look". Ова победа јој је отворила врата ка врху и она је убрзо почела да сарађује са најважнијим  модним кућама и дизајнерима као што су  "Долче&Габана", Живаншија, Џона Галијана, Марка Џејкобса, "Праде", Кристијана Диора...

Ана је због  муњевитог успеха и изгледа на почетку каријере добила надимак српска Жизел. Иако је давно прошла године које се сматрају златним годинама за манекенке, Ана Михајловић се и даље бави модом а фотографије које дели са фановима на ,,Инстаграму" доказују да је њена лепота само повећана протицањем времена..

Током каријере била је чланица различитих модних агенција у Барселони, Минхену, Лондону и Стокхолму.

Девојка са "најлепшим зеленим очима и сензуалним уснама", како су је модни зналци својевремено звали, рођена је 1986. у Крагујевцу и упамћена као једина српска победница збора “ ” одржаног 2002. године.


Прве модне кораке направила је са 15 година, у Милану и Њујорку

У свет манекенства је ушла са 15 година, а прве кораке је направила на пистама у Милану и Њујорку. Радила је и са најпознатијим модним креаторима.

Осим што је снимила бројне едиторијале и насловне стране престижних модних магазина, Ана Михајловић је једна је од ретких манекенки, која је учествовала на ревији приређеној поводом рођенданске забаве модне куће Диор.

Зара јој је омиљени бренд

Ана је својевремено открила да манекенски посао жели да замени послом стилисте и да постоје само три боје које преферира да носи.

- У мом орману примарне су три боје: бела, црна и сива. Ми, манекенке, стално пакујемо и распакујемо кофере, па тако не морамо да бринемо о комбиновању гардеробе. Зара је моја омиљена марка - рекла је манекенка за један домаћи модни портал.

Дуже од десет година Ана живи у Њујорку

Иако рођена у Крагујевцу, Ана се у раној младости преселила у Њујорк, где и данас живи. Манекенство, каже, највише воли због нових места које не би видела да је радила неки "обичан" посао.

- Волим да путујем на егзотична места, то је најбољи део мог посла. Једно од мојих омиљених места је Ибица- открила је својевремено лепа Ана.

Обожава шпанску моду

У последњих неколико година, Ана је радила са доста шпански дизајнера.

- Шпанска мода је сазрела и лично сам присуствовала еволуцији многих дизајнера. Познајем Аиланта, радила сам ТЦН ревију… Одушевљава ме рад у Шпанији - рекла је манекенка.


(еспресо-блиц) фото: Инстаграм


 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА: Најлепше фотографије прелепе Шумадије.
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТИ: Најбољи рецепти култног шумадијског ресторана "Библиотека код Милутина"